Ayush Mahesh Khedekar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ayush Mahesh Khedekar
Lair 2000
Mumbai, India
Pakaryan Aktor
Taun aktif 2008–saiki

Ayush Mahesh Khedekar (Marathi: आयुष महेश खेडेकर; lair taun 2000) iku sawijining aktor bocah India, misuwur amarga maragakaké Jamal Malik vèrsi bocah ing Slumdog Millionaire (2008), kang menangaké Bebungah Screen Actors Guild.

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2008 Slumdog Millionaire Jamal Malik (enom) Menang, Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture.
Nominasi, British Independent Film Awards kanggo Pemain Anyar Paling Njanjèkaké
Nominasi, MTV Movie Award kanggo Best WTF Moment

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:ScreenActorsGuildAward CastMotionPicture 2001–2010


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata