Ayu Ting Ting

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ayu Ningtyas
Lair 20 Juni 1992 (umur 21)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Ayu Ting Ting
Pagawéyan penyanyi
Taun aktif 2011 - saiki

Ayu Ting Ting menika salah setunggaling artis saha penyanyi dhangdhut.[1]Ayu ting Ting menika penyanyi ingkang lair nalika tanggal 20 Juni 1992.[1] Nama Ayu Ting Ting menika misuwur lumantar lagunipun ingkang gadhah irah-rahan Alamat Palsu. [1] Lagu menika laris wonten ing pasar musik Indonésia. [1] Kejawi menika ringtone Ayu Tingting Alamat Palsu ugi kathah dipunanggé dados ringtone tilpun gegem. [1] Ayu Ting Ting gadhah nama asli Ayu Rosmalia.[1] Ayu Ting Ting menika lair ing Depok. [1] Ayu Ting Ting gadhah awak ingkang nginggilipun 160 cm saha awratipun 45 kg.[2]Ayu Ting Ting menika ugi naté Bintang Aari Ayu nalika taun 2006, Putri Depok 2006, Mojang Depok, Presenter Kuis (ANTV), Album Dangdut (Geol Ajep2). [1] Ayu Ting Ting menika gadhah album dhangdhut kanthi irah-irahan Dangdut (Rekening Cinta), Goyang Sejati (ANTV), Dangdut Yoo (TPI), Kamera Ria (TVRI), Dangdut Pro (TVRI) Foto Ayu Ting Ting Alamat Palsu. [1]

Lagu Alamat Palsu sayektinipun menika sampun dipundamel nalika taun 2007. [1] Ananging lagu menika nembé misuwur nalika taun 2011. [1]Lagu menika sangsaya ndamel Ayu Ting Ting langkung misuwur. [1] Lagu Ayu Ting Ting Alamat Palsu nggadhahi lirik ingkang simpel saha gampang dipunmudhengi. [1] Lagu menika ugi dipuniringi musik khas dhangdhut.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)(dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)
  2. ^ (id)gampangsaja.com(dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ayu_Ting_Ting&oldid=833164"