Awang-awang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Awang-awang utawa langit kang wernané abang jambu kala Srengéngé ambles.

Awang-awang bisa uga kasebut langit utawa angkasa yaiku bagean ing pedunungngé bumi, lan uga bisa digolongake ing lapisan kang kasebut atmosfer. Awang-awang kapengkar saka gas lan udara, uga kapengkar dadi saben bagean lapisané. Awang-awang uga asring katon kanthi werna biru, karana sorotan cahya, uga awang-awang bisa wernané liya ,kayata abang ing wektu soré, utawa ireng ing wektu udan.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Galeri[sunting | sunting sumber]


Tata Surya
8planet.jpg
Planet: Merkurius | Venus | Bumi | Mars | Yupiter | Saturnus | Uranus | Neptunus
Planet cilik: Ceres | Pluto | Eris
Liyane: Srengéngé | Satelit | Asteroid | Komet | Sabuk kuiper | Awan oort
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Awang-awang&oldid=829732"