Augusta, Georgia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Augusta, Georgia

Augusta, Georgia kuwi kutha ing negara bagéyan Georgia, Amérika Sarékat kanthi pedunung cacahé 189,366[1] (kira-kira taun 2006). Kutha iki minangka kutha paling gedhé nomer loro ing negara bagéyan Georgia, lan kutha paling gedhé ing dhaérah ilèn Kali Savannah pérangan tengah.

Sacara internasional, Augusta kondhang kanthi anané kajuwaraan golf Master saben mangsa semi.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Augusta, Georgia ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Augusta,_Georgia&oldid=814973"