Augustów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Augustów
POL Augustów COA.svg
Lambang Augustów
POL Augustów map.svg
Lokasi Augustów
Katrangan cekak
Provinsi: podlaskie
Jembar: 80,93 km²
Pedunung: 30.431 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomor kendaran motor: BAU
Alamat
balé kutha:
ul. Maja 60
16-300 Augustów
Situs wèb resmi: http://www.um.augustow.pl
Politik
Walikutha: Kazimierz Kożuchowski


Augustów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 30.500 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Augustów&oldid=806507"