Auburn, New South Wales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Auburn kuwi sawijing daerah pemukiman ing arah kulon saka kutha Sydney, bagian saka negara bagian New South Wales Australia. Kutha ini manggon ora kurang saka 19 kilometer arah kulon saka pusat bisnis Sydney sing uga salah sawijining kutha administratif dewe.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.