Atinggola, Gorontalo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Atinggola

Peta lokasi Kecamatan Atinggola
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Gorontalo
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Atinggola iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Gorontalo provinsi Gorontalo.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Gorontalo