Astana Giribangun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Astana Giribangun iku pasaréyan kulawarga Soeharto ing Kabupaten Karanganyar, eks. Karesidhènan Surakarta, Jawa Tengah.

Papan iki nduwé jembar 567 m2. Komplèks pasaréyan iki wiwit dibangun ing taun 1974 karo pasèlèhan watu kapisan déning Radèn Ayu K. Soemohardjo. Banjur pasaréyan iki diresmèkaké déning présidhèn Soeharto ing 23 Juli 1976.

Ing taun 1996 Ibu Tien Soeharto disarèkaké ing kéné. Banjur ing taun 2008 Pak Harto nyusul disarèkaké ing kono.

Gambar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Astana_Giribangun&oldid=813438"