Statistik

Langsung menyang: pandhu arah, pados
Statistik kaca
Kaca-kaca isi48.449
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, klebu kaca wicara, pangalihan, lan liya-liyané.)
104.270
Berkas sing diunggahaké5.234
Statistik panyuntingan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti913.196
Rata-rata suntingan saben kaca8,76
Statistik panganggo
Gunggung panganggo kadaftar23.958
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
72
Bot (daftar anggota)51
Pangurus (daftar anggota)7
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka pamblokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Statistik"