Statistik

Langsung menyang: pandhu arah, pados
Statistik kaca
Kaca-kaca isi47.636
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, klebu kaca wicara, pangalihan, lan liya-liyané.)
102.427
Berkas sing diunggahaké5.229
Statistik panyuntingan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti906.542
Rata-rata suntingan saben kaca8,85
Statistik panganggo
Gunggung panganggo kadaftar21.734
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
63
Bot (daftar anggota)50
Pangurus (daftar anggota)7
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka pamblokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
OAuth administrators (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Statistik"