Asem buta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
BAsem buta
Baobab Afrika
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Malvales
kulawarga: Malvaceae
Genus: Adansonia
Spesies

Delengen teks

Asem buta (asem raksasa), luwih dikenal Baobab nang masyarakat manca, yaiku jinising tanduran kelompok genus (Adansonia) sing asline seka Madagaskar, Afrika daratan lan Australia. Dhuwure wetara 5-25 meter lan wite bisa nyimpen banyu nganti 120 liter kanggo urip nang cuaca sing panas. [1]

Galeri gambar[sunting | sunting sumber]


Referensi lan pranala njaba[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Senegal Online: Baobabs
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asem_buta&oldid=883462"