Arnold Schwarzenegger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Arnold Schwarzenegger (2010)

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (lair ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 67 taun) inggih menika satunggalipun aktor, binaragawan, lan politikus Partai Republik, ingkang samenika njabat dados Gubernur California ka-38.