Ariake Coliseum

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ariake Coliseum
Ariake Colosseum.jpg
Lokasi Koto, Tokyo, Jepang
Pelepasan tanah 1985
Dibuka 1987
Pemilik Tokyo Metropolitan Government
Biaya konstruksi $ ? million
Kapasitas 10,000
Pemakai
Japan Open Tennis Championships (1987–sekarang)
All Japan Tennis (1987–present)
Nichirei International Championships (1990–1996)
Toyota Princess Cup (1997–2002)
Tokyo Apache (bj league) (2005–2009)
FIVB World Grand Prix (2006–2007)
FIVB World League (2008–2009)
Toray Pan Pacific Open (2008–sekarang)

Ariake Coliseum (有明コロシアム Ariake Koroshiamu?) yaiku sawijining arena olahraga indoor ing Ariake Tennis Forest Park (有明テニスの森公園 Ariake Tenisu no Mori Kōen?) dumunung ing Ariake, Kōtō, Tokyo, Jepang. Kapasitase 10,000. Arena iki digunakake minangka Japan Open Tennis Championships lan Toray Pan Pacific Open kang dianakake ing Ariake Tennis Forest Park. Iki minangka salah siji saka akehing papan panggonan tenis profesional kang duweni payon kang bisa dibukak.



Koordinat: 35°38′11.28″N 139°47′24.33″E / 35.6364667°N 139.7900917°E / 35.6364667; 139.7900917

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ariake_Coliseum&oldid=861474"