Apherisis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Apherisis yaiku tembung kang wis suda fonim (aksara/wandane) kang ngarep.

Tuladhane:

  • umundur - mundur
  • pasrah - asrah
  • sedulur - dulur

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Apherisis&oldid=829211"