Anuskha Sharma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anuskha Sharma

Anuskha Sharma inggih punika salah satunggalipun aktris saking India. Anushka Sharma ingkang gadhahi dedeg "5'9 inggih punika pamain film ing Bollywood India Rab Ne Bana Di Jodi ingkang wonten aktor Shahrukh Khan. Dipunsutradarai dèning Aditya Chopra, ingkang nate dados sutradara film misuwur kados Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995) lan Mohabbatein (2000), film punika dipunrilis ing tanggal 12 Desember 2008

Profil saking Anuskha Sharma[sunting | sunting sumber]

Profil aktris Anuskha Sharma inggih punika:

  1. Asma lair: Anuskha Sharma
  2. Asma populer: Anuskha
  3. Tanggal lair: 1 Mei 1988
  4. Papan lair: Bangalore, Karnataka, India
  5. Dhuwuripun: 5’9’’
  6. Damelipun: Aktris
  7. Debut Film: Rab Ne Bana Di Jodi[1]
  8. Hobi: Menari, maca, akting

Karir Anuskha Sharma[sunting | sunting sumber]

Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing India. Anuskha Sharma ingkang gadhahi rupa ingkang ayu, ingkang main ing film dening Yash Raj. Anuskha piyambak lair ing kaluarga tentara ing Bangalore. Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni Mount Carmel College, Bangalore. Panata Busana Wendell Rodricks, milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan 2007 ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio. Anuskha piyambak nate main film ing film Aditya Chopra ingkang gadhahi asma Rab Ne Bana Di Jodi. Ing film punika sapanunggalipun Anuskha wonten aktor Shahrukh Khan, Vinay Patak, lan Kajol Devgan[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)selebonline.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)
  2. ^ (en)nikadon.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anuskha_Sharma&oldid=832559"