Anton Médan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anton Médan

Anton Medan (lair kanthi jeneng Tan Hok Liang; lair ing Tebing Tinggi, Sumatera Utara, 10 Oktober 1957; umur 56 taun) yaiku mantan perampok lan bandhar dadu kang saiki wis insaf. Dheweke nganut agama Islam kawit 1992. Dheweke ngedegake panggonan ngibadah kang diwenehi jeneng Masjid Jami' Tan Hok Liang. Masjid iki dumunung ing areal Pondok Pesantren At-Ta'ibin, Pondok Rajeg, Cibinong.

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anton_Médan&oldid=830659"