Antidiuretik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lukisan wong sing nyerahaké conto urin kanggo dipriksa

Antidiuretik yaiku jat kalsium oksalat kang bisa ngelunturake utawa ngelebur watu ginjal kang ana ing awak uga ndhuweni asifat kanggo ngolah uyuh (urine) lan jaga kadharé banyu ing sajroning awak.Tetanduran kang ngandut jat kalsium oksalat uga bisa ndhuwèni mupangat kanggo obat lara ginjal, kayata :

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Antidiuretik&oldid=832049"