Anse Etoile

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Distrik Anse Etoile ing Pulo Mahé, Seychelles

Anse Etoile kuwi sawijining distrik administratif Seychelles kang dumunung ing Pulo Mahé.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anse_Etoile&oldid=819962"