Angels and Airwaves

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Angels and Airwaves

Angels and Airwaves, band saka Thomas Matthew DeLonge
Latar wuri
Alias AVA
Asal San Diego, California, United States
Génré Alternatif rock, Instrumental
Taun aktif 2004 - Saiki
Label Geffen (2004-2006), Suretone (2007-2009), To The Star (2010-saiki)
Magepokan karo Blink 182, Boxcar Racer, The Offspring, Hazen Street, 30 Seconds to Mars, The Distillers
Situs wèb http://www.angelsandairwaves.com/, http://thearmyofangels.com/web/guest/login/
Anggota saiki
Thomas Matthew DeLonge
David Kennedy
Matt Watcher
Illan Rubin
Tilas anggota
Ryan Sinn
David Atom Willard

Angels and Airwaves utawa AVA yaiku band ingkang madeg ing taun 2004. Band iki dipundamel dening Thomas Matthew DeLonge, amarga DeLonge sampun medal saka Blink 182 rikala iku. Blink 182 ngaturake bubar kanthi wayah ingkang botèn dipuntemtokake marang panggemare. Tom DeLonge ngendikan piyambake kagungan [1] karep gawe band ingkang alirane sanes Pop punk, kayata Blink 182. Piyambake inggih bosèn damel tembang-tembang Pop punk. Dadine badhe damel tembang alirane Alternatif rock utawa Instrumental.

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Formasi Kaping Pisan[sunting | sunting sumber]

Saka kosongipun Blink 182, Tom DeLonge sampun duwéni rancangan band, band iku kudu liya aliran karo Blink 182. DeLonge inggih taksih gadhah matéri tembang. Piyambake ngajak David James Kennedy (gitaris), kancané DeLonge rikala sekolah lan rencang dolanan Skateboard. Kennedy, celukane David James Kennedy, iku kanca rikala DeLonge gadhah band Boxcar Racer. Tom ngendika, Angels and Airwaves iku térusan saka Boxcar Racer [2]. Nalika Boxcar Racer, drummer diisi kaliyan Travis Landon Barker, ngèndikane Atom Willard (drummer Angels and Airwaves, nanging saiki sampun medal) [3].

Album Lagu[sunting | sunting sumber]

We Don't Need To Whisper[sunting | sunting sumber]

We Don't Need To Whisper iki uga album kaping pisan saka Angels and Airwaves. Album iki ngusung tèma babagan Perang Dunya II. Lagu ing album iki uga kathah ing panghargyaan, kayata The War, The Adventure, Start the Machine, lan Do It For Me Now. Album iki uga rilis ing labuh 23 Mei 2006.

I-Empire[sunting | sunting sumber]

I-Empire iku ngijabahi lagu-lagu ingkang didamel saka insiprasi urip manungsa ing dunya. Rilis album iki nalika labuh 6 November 2007. Tom uga maringi katrangan, asma I-Empire iku saka Illuminati Empire [4]. Promo album iki nalika Angels and Airwaves tur kaliyan Weezer [5].

LOVE (Part 1)[sunting | sunting sumber]

LOVE (Part 1) iku dibagi gratis ing internet, rilis nalika 14 Februari 2010. Tom ngendika menawa album iki isine arupa lagu-lagu kasmaran, uga ajeg ngunggah téma trèsna, alien, lan nglindur.

LOVE (Part 2)[sunting | sunting sumber]

LOVE (Part 2) iku rilis nalika Start the Machine (film) saka Thomas Matthew DeLonge, ora liya uga vokalis saka Angels and Airwaves.

Taun Isi Album Nilai Panghargyaan Panghargyaan
(Padosan)
US
[6]
AUS
[7]
AUT
[8]
CAN
[6]
FRA
[9]
GER
[10]
IRL
[11]
NLD
[12]
NZL
[13]
UK
[14]
2006 We Don't Need to Whisper 4 8 30 3 82 18 23 62 29 6
2007 I-Empire
  • Tanggal Cithak: 6 November 2007
  • Label: Geffen Records
  • Produsér: Tom DeLonge
9 31 1 77 70 29
2010 Love
  • Tanggal Cithak: 14 Februari 2010
  • Label: Rilis Piyambak
  • Produsér: Tom DeLonge
67
[17]
67
2011 Love: Part Two
  • Tanggal Cithak: 8 November 2011
  • Label: To The Stars Records
  • Produsér: Tom DeLonge
30 67 80 83

Catethan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Angels & Airwaves". musicOMH. http://www.musicomh.com/music/features/angels-and-airwaves_0606.htm. Retrieved 9 Maret 2013.
  2. ^ "Exclusive: Tom DeLonge Talks About Blink-182 And Being ‘Spun Out’ While Building An ‘Empire’". Buzzworthy.mtv.com. 2007-11-15. http://buzzworthy.mtv.com/2007/11/15/exclusive-tom-delonge-talks-about-blink-182-and-being-spun-out-while-building-an-empire/. Retrieved 2011-11-02.
  3. ^ Stevens, Match. "Wawancara: Atom Willard". ShaveMagazine.com. http://www.shavemagazine.com/entertainment/angels-and-airwaves-adam-atom-willard. Retrieved 9 Maret 2013.
  4. ^ "Chat: Tom lan I-Empire". Absolutepunk.net. Archived from the original on 23 Juli 2011. http://www.absolutepunk.net/showthread.php?p=8574076#post8574076. Retrieved 9 Maret 2013.
  5. ^ Weezer tur karo Angels & Airwaves, Tokyo Police Club[pranala nonaktif]
  6. ^ a b [[[:Cithakan:Allmusic]] "Angels & Airwaves - Charts & Awards - Billboard Albums"] allmusic. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  7. ^ "Australian Album Charts Search for Angels & Airwaves" Australian-Charts.com. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  8. ^ "Austrian Album Charts Search for Angels & Airwaves" Austriancharts.at. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  9. ^ "French Album Charts Search for Angels & Airwaves" Lescharts.com. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  10. ^ "German Album Charts Search for Angels & Airwaves" Musicline.de. Retrieved on 20 Juni 2010.
  11. ^ "Irish Album Charts Search for Angels & Airwaves" Irish-charts.com. Retrieved on 20 Juni 2010.
  12. ^ "Dutch Album Charts Search for Angels & Airwaves" DutchCharts.nl. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  13. ^ "New Zealand Album Charts Search for Angels & Airwaves" charts.org.nz. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  14. ^ "British Album Charts Search for Angels and Airwaves" EveryHit.co.uk. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  15. ^ "RIAA Database Search for Angels & Airwaves" Recording Industry Association of America. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  16. ^ "BPI - Statistics - Certified Awards - Angels and Airwaves" British Phonographic Industry. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  17. ^ "Angels & Airwaves - Love Album Part One" acharts.us. Retrieved on 23 November 2011.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]