Andries Cornelis Dirk de Graeff

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Andries Cornelis Dirk de Graeff

Andries Cornelis Dirk de Graeff (Den Haag, 7 Agustus 1872 - idem 24 April 1957 ), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké maréntah antara tanggal 7 September 1926 nganti 11 September 1931.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Didhisiki déning:
D. Fock
Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda
1926 - 1931
Diganti déning:
Jhr. B.C. de Jonge


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.