Andra and The BackBone

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Andra & The Backbone

Andra & The Backbone
Latar wuri
Asal Jakarta, Indonesia
Génré Rock
Taun aktif 2007–samenika
Label EMI Music Indonesia
Magepokan karo Republik Cinta Management
Situs wèb http://www.andrathebackbone.com/
Anggota saiki
Andra - gitar
Dedy - vocal
Stevie - gitar

Andra & The Backbone kalebet salah satunggalipun grup musik saking Indonesia.[1] Anggotipun wonten tiga, inggih menika Dedy, Stevie, lan Andra Junaidi.[1] Grup musik menika dumadi ing taun 2007.[1] Lagunipun ingkang utami inggih menika Musnah ingkang dipunpopuleraken malih dening Mulan Jameela.[1] Album ingkang kapisan dipunparingi nama Andra & The Backbone, dipunrilis taun 2007. Hits ingkang sanes saking album menika inggih menika Sempurna ingkang dipunpopuleraken malih dening Gita Gutawa, sarta hits ingkang sanesipun inggih menika Lagi dan Lagi, Dan Tidurlah, Terdalam, Perih, sarta Dengarkanlah Aku.[1] Salah satunggalipun anggota grup menika, Andi Junaidi, samenika ugi kalebet salah satunggalipun anggota grup band Indonesia misuwur Dewa 19.[1] Andra and The BackBone menika dipupandhegani dening Andra Junaidi.[2] Ing purwakaning karier grup ingkang kawujud taun 2007 menika ngakeni minangka 'solo kanthi format band'.[2] Lagu ingkang utami menika irah-irahanipun Musnah, kanthi album perdana Andra & The Back Backbone dipunrilis taun 2007.[2] Album menika pikantuk sambutan ingkang sae saking masyarakat.[2] Taun 2008 grup menika ngliris album ingkang nomer kalih ingkang dipunparingi iah-irahan Season 2.[2] Ing sangandhapipun label EMI Music Indonesia, album menika kaperang saking 10 lagu ingkang ngunggulaken lagu Main Hati, Hitamku, lan Tak Ada Yang Bisa.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f (id)Situs resmi dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e f (id)Andra and The BackBone dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

(id) Situs resmi