André Ooijer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
André Ooijer
Ooijer Oranje.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak André Antonius Maria Ooijer
Tanggal lair 11 Juli 1974 (umur 40)
Papan lair Amsterdam, Netherlands
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki Ajax Amsterdam
Nomer 13
Karir remaja
1979–19??
19??–1986
1986–1994
SDW
SDZ
Ajax Amsterdam
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1994–1995
1995–1997
1997–2006
2006–2009
2009–2010
2010-
FC Volendam
Roda JC
PSV Eindhoven
Blackburn Rovers
PSV Eindhoven
Ajax Amsterdam
032 0(4)
075 0(9)
192 (19)
079 0(2)
000 0(0)
Tim nasional
1998– Walanda 051 0(3)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 00:46, 3 Mei 2009 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 23:09, 10 Juni 2009 (UTC)


André Ooijer iku sawijining pamain bal-balan Walanda. André Antonius Maria Ooijer (Pocapan ing basa Walanda: [ˈoːi.jər]; (lair ing Amsterdam, Walanda, 11 Juli 1974; umur 40 taun) yaiku pamain bal-balan saka tim tim nasional bal-balan Walanda) kang ndhuweni dedeg awak 184 cm uga main kanggo PSV Eindhoven. Panjenengane uha mbela tim Walanda ing Piala Donya 1998 lan Piala Donya 2006.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab André Ooijer ing Wikimedia Commons.




 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=André_Ooijer&oldid=820536"