Andha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Andha

Andha yaiku piranti kanggo munggah-mudhun, dipasang jejg utawa mmiring lan umume bisa dipindhah-pindhah. Andha biasane digawe saka pring lan uga ana sing kagawe saka alumunium.

Andha
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Andha&oldid=834182"