Anders Lindegaard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anders Lindegaard
Anders Lindegaard.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Anders Rozenkrantz Lindegaard[1]
Tanggal lair 13 April 1984 (umur 30)
Papan lair Dyrup, Denmark
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)[1][2]
Posisi pamain Penjaga gawang
Informasi klub
Klub saiki Manchester United
Nomer 34
Karir remaja
2001—2003 OB
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2003—2009 OB 6 (0)
2008 Kolding (pinjaman) 10 (0)
2009 Aalesund (pinjaman) 26 (0)
2009—2010 Aalesund 30 (0)
2011—kini Manchester United 3 (0)
Tim nasional
2002 U-19 Denmark 2 (0)
2003 U-20 Denmark 4 (0)
2010—kini Denmark 4 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 25 April 2011, 14.03 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 8 Desember 2010, 09.06 (UTC)


Anders Lindegaard (lair ing Dyrup, Denmark, 13 April 1984; umur 30 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan Denmark. Panjenengané ing posisi kiper. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Denmark.

Karir[sunting | sunting sumber]

Klub[sunting | sunting sumber]

Anders Lindegaard naté main kanggo OB, Kolding (minangka pemain silihan), lan Aalesund sadurungé saiki main kanggo Manchester United.

Internasional[sunting | sunting sumber]

Anders Lindegaard wés main ping 4 kanggo Denmark, ananging durung nyétak gol. Panjenengané uga naté main ping 2 kanggo tim nasional U-19.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b "Anders Lindegaard". transfermarkt.co.uk. Transfer Markt. http://www.transfermarkt.co.uk/en/anders-lindegaard/profil/spieler_22491.html. Retrieved 2011-7-9.
  2. ^ "Anders Lindegaard". PremierLeague.com. Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~46964,00.html. Retrieved 27 March 2011.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anders_Lindegaard&oldid=835256"