Anatotitan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anatotitan
Temporal range: Late Cretaceous, Cithakan:Fossilrange
Anatotitan copei skeletons at the American Museum of Natural History, New York
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Sauropsida
Superorder: Dinosauria
ordo: Ornithischia
kulawarga: Hadrosauridae
Subkulawarga: Hadrosaurinae
Genus: Anatotitan
Chapman & Brett-Surman, 1990
Species

Anatotitan (pocapan jroning Basa Inggris /əˌnætɵˈtaɪtən/ ə-NAT-o-TY-tən, 'bebek amba', yaiku sawijining jinis dinosaurus ornithopodahadrosaurine hadrosaurid sing duwé cangkem wangun plat-dhatar (sawijining dinosaurus cocor bèbèk) saka périodhe jaman Kapur, ing panggonan sing saiki diarani Amérika Lor.

Dhaftar Pustaka[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anatotitan&oldid=831527"