Analog to Digital Converter

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
ADC ing line Sensor Robot

Panggubah Analog ke Digital yaiku komponén fungsi utawa fitur sing isa ngubah signal Analog dadi signal Digital, panggubahan signal analog dadi signal digital kuwi simultan lan nganakaké Amplitudo sing isa diatur karo sing nduwé. biasané komponèn sing bisa nggubah signal analog dadi signal digital kuwi ana ing mikroprosèsor lan IC (Integrated Circuit). panggubahan kuwi ngalibetaké kuantitas saka input, dadi nyilikaké sethitik kaluputan. fitur utawa alat saka kebalika alat iki yaiku Digital-to-Analog Converter (DAC).

Referensi[sunting | sunting sumber]


Link Njaba[sunting | sunting sumber]

Wikibooks
Wikibooks gadhah buku kanthi sesirah