Amigos X Siempre

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Belinda Peregrin salah satunggalipun aktris Amigos

Amigos X Siempre utawi ‘’Friends for Ever’' inggih punika salah satunggalipun Telenovela ingkang nyariosaken grup laré-laré saking sosial ingkang bènten-bènten, ingkang nggadhahi raos ingkang istiméwa dhumateng musik. Anna ingkang dados laré ingkang sungkawa. Pedro inggih punika laré kang remen nyanyi. Santiago laré ingkang sugih lan konglomerat, Lourdres laré ingkang lucu lan gadhah adhik asmanipun Carlitos ingkang gagap.

Aktris lan Aktor[sunting | sunting sumber]

Sountrack Amigos X Siempre[sunting | sunting sumber]

  • Amogos X Siempre
  • Fuerza de la Amistad, La
  • Mi Angel De Amor
  • Paso, Paso
  • Te Extrano
  • Ritmo de Laa Vida, El
  • Cuestion de Tiempo
  • Dame Una Salida
  • Alcanzar la Libertad
  • Todo Puede Suceder
  • Pacto De Amor
  • Himno del Heroico Instituto Vidal[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.lautanindonesia.com(dipuntingali tanggal 10 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.cduniverse.com(dipuntingali tanggal 10 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amigos_X_Siempre&oldid=831903"