Amauri Carvalho

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Amauri
Amauri.jpg
Amauri main kanggo Juventus
Informasi pribadi
Jeneng pepak Amauri Carvalho de Oliveira
Tanggal lair 3 Juni 1980 (umur 33)
Papan lair Carapicuíba, Brazil
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Striker
Informasi klub
Klub saiki Parma (silihan saka Juventus)
Nomer 11
Karir remaja
1999–2000 Santa Catarina Clube
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2000 Bellinzona 5 (1)
2000–2003 Parma 0 (0)
2001 Napoli (silihan) 6 (1)
2001–2002 Piacenza (silihan) 7 (1)
2002 Empoli (silihan) 0 (0)
2002–2003 Messina (silihan) 22 (4)
2003–2006 Chievo 89 (17)
2006–2008 Palermo 52 (23)
2008– Juventus 71 (17)
2011– Parma (silihan) 11 (7)
Tim nasional
2010– Italia 1 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 22 Mei 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 10 Agustus 2010


Amauri Carvalho de Oliveira (lair 3 Juni 1980; umur 33 taun) luwih ditepungi kanthi jeneng Amauri, yaiku pemain bal-balan Brasil lan Italia sing dadi striker klub Serie A Juventus.[1] Amauri lair ing Brasil lan éntuk kewarganegaraan Italia ing sasi April 2010.[1]

Karir[sunting | sunting sumber]

Sasi Januari , Juventus resmi nyilihaké Amauri karo AC Parma sakwisé gagal éntuk panggonan ing tim kang dilatih Luigi Del Neri.[2] Amauri digèsèr sakwisé Juve éntuk pemain anyar Alessandro Matri.[2] Nanging, Amauri ora kapok yèn kudu mudhun manèh ing Turin.[2] Miturut Amuri, Juventus tetep tim gedhé kang dadi inceran pemain-pemain profèsional liyané.[2] Sakliyané péngin bali manèh ing tim Juventus, pemain sing asalé saka Brazil iki uga ngaku isih péngin bali ing timnas Italia.[2]

Klub[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (id)carvalho de oliveira amauri juventus - Serie A (Diaksès tanggal 17 Juni 2011)
  2. ^ a b c d e (id)Amauri Carvalho Ingin Balik Lagi Ke Juventus (Diaksès tanggal 17 Juni 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amauri_Carvalho&oldid=830642"