Alzano Lombardo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Greja Saint Peter's
Alzano Lombardo-Stemma.png

Alzano Lombardo kuwi sawijining kutha ing Provinsi Bergamo, region Lombardia, Italia. Jembar wewengkon 13,43 km2 lancacahing pedunung 12.065 jiwa. Kutha iki wewatesan karo: Nembro, Ponteranica, Ranica, Villa di Serio, lan Zogno.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alzano_Lombardo&oldid=813454"