Alwernia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alwernia
POL Alwernia COA.svg
Lambang Alwernia
POL Alwernia map.svg
Lokasi Alwernia
Katrangan cekak
Provinsi: małopolskie
Jembar: 75,27 km²
Pedunung: 12.733 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomor kendaran motor: KCH
Alamat
balé kutha:
ul. Gęsikowskiego 7
32-566 Alwernia
Situs wèb resmi: http://www.alwernia.pl/
Politik
Walikutha: Jan Rychlik


Alwernia iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kira-kira 12.500 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alwernia&oldid=817545"