Alun-alun Tartini

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kahanan Tartini Square

Alun-alun Tartini utawa Tartini Square ( Slovenia:Tartinijev trg, Italia:Piazza Tartini) yaiku alun-alun kang paling gedhé uga utama jroning kutha Piran, Slovenia. Tartini Square dijupuk saka jeneng pemain biola lan komposer misuwur yaiku panjenengané Giuseppe Tartini, kang dumunung ing sela-selané mounumen kang di bangun ing taun 1896.

Gallery[sunting | sunting sumber]


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Alun-alun Tartini ing Wikivoyage

Koordinat: 45°31′42.66″N 13°34′6.22″E / 45.5285167°N 13.5683944°E / 45.5285167; 13.5683944

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alun-alun_Tartini&oldid=832533"