Allahu Akbar (lagu)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Allahu Akbar iku lagu kabangsané Libya nalika mangsa pamaréntahané Kolonel Muammar Khadafi ing Libya.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]