Alexandria (disambiguasi)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Alexandria bisa nunjuk:

  1. Alexandria utawa Iskandariyah — kutha palabuhan ing Mesir.
  2. Alexandria — jeneng dhaérah ing Virginia, Amérika Sarékat.
  3. Alexandria — jeneng dhaérah ing Australia.
  4. Alexandria — jeneng dhaérah ing Sydney, Australia.
  5. Alexandria — jeneng dhaérah ing Ontario, Kanada.
  6. Alexandria — jeneng dhaérah ing Jamaika.
  7. Alexandria — jeneng dhaérah ing Rumania.
  8. Alexandria — jeneng dhaérah ing Afrika Kidul.
  9. Alexandria — jeneng dhaérah ing Skotlandia.
  10. Alexandria — jeneng dhaérah ing Alabama, Amérika Sarékat.
  11. Alexandria — jeneng dhaérah ing Indiana, Amérika Sarékat.
  12. Alexandria — jeneng dhaérah ing Kentucky, Amérika Sarékat.
  13. Alexandria — jeneng dhaérah ing Louisiana, Amérika Sarékat.


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.