Alexander Willem Frederik Idenburg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
A.F.W. Idenburg

Alexander Willem Frederik Idenburg (Rotterdam, 23 Juli 1861 - Den Haag, 28 Februari 1935) iku sawijining Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké njabat saka tanggal 18 Desember 1909 nganti tanggal 21 Maret 1916.

Sadurungé dadi Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda, Idenburg tau dadi Gubernur Suriname, saka taun 1905 - 1908.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]