Alex Rodrigo Dias da Costa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alex
Informasi pribadi
Jeneng pepak Alex Rodrigo Dias da Costa
Tanggal lair 17 Juni 1982 (umur 32)
Papan lair Niterói, Brasil
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)[1][2]
Posisi pamain Bek tengah
Informasi klub
Klub saiki Paris Saint-Germain
Nomer 13
Karir remaja
2000 Clube Atlético Juventus
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2001–2004 Santos 103 (20)
2004–2012 Chelsea 87 (7)
2004–2007 PSV (silihan) 84 (11)
2012– Paris Saint-Germain 2 (1)
Tim nasional
2004 Brazil U23 8 (2)
2004– Brasil 18 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 19 Februari 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 17:00, 11 Juni 2011 (UTC)


Alex Rodrigo Dias da Costa (lair ing Niterói, Brasil, 17 Juni 1982; umur 32 taun) utawa Alex yaiku salah sijining pemain bal-balan profesional sing asalé saka Brasil sing main minangka bèk tengah kanggo Paris Saint-Germain ing Ligue 1 lan timnas nasional Brasil.

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Santos[sunting | sunting sumber]

  • Série A Brasileiro: 2002

PSV[sunting | sunting sumber]

Chelsea[sunting | sunting sumber]

Brazil[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]