Aleksandrów Łódzki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aleksandrów Łódzki
POL Aleksandrów Łódzki COA.svg
Lambang Aleksandrów Łódzki
POL Aleksandrów Łódzki map.svg
Lokasi Aleksandrów Łódzki
Katrangan cekak
Provinsi: Łódź
Jembar: 13,5 km²
Pedunung: 20.720 jiwa (Juni 2009)
Pelat nomor kendaran motor: EZG
Alamat
balé kutha:
pl. T. Kościuszki 2
95-070 Aleksandrów Łódzki
Situs wèb resmi: http://www.aleksandrow-lodzki.pl/
Politik
Walikutha: Jacek Lipiński


Aleksandrów Łódzki iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 20.720 jiwa (2009).