Albury, New South Wales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Albury kuwi sawijining kutha ing New South Wales, Australia, sing dumunung ing Hume Highway, ing sisih kulon kali Murray. Kutha iki minangka dhaérah sing ngurusi pamaréntahané dhéwé (local government area), sing dirumat déning Dhéwan Kutha Albury. Wilayahé sing nduwèni jembar 332 km2, mbentang saka Splitters Creek ing kulon nganti tapel wates Victoria lan kali Murray ing sisih kidul, pesisir tlaga Hume ing sisih wétan lan Tabletop ing sisih lor.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.