Alba Adriatica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alba Adriatica-Stemma.png

Alba Adriatica kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Teramo, ing region Abruzzo, Italia sisih wétan. Jembar wewengkon: 9 km2 lan cacahing pedunung 11.549 jiwa (2006).

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo


Koordinat: 42°50′N, 13°55′E

Kayegori:Kutha ing Italia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alba_Adriatica&oldid=813469"