Ada Band

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ada Band

Latar wuri
Asal Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Génré Pop
Taun aktif 1997–saiki
Label Universal Music Indonesia (2010-sekarang)
EMI Music Indonesia (2002-2010)
BMG Music Indonesia (1999-2002)
Bulletin Musik (1997-1999)
Anggota saiki
Suriandika Satjadibrata
Marshal Surya Rachman
Donnie Sibarani
Aditya Pratama
Tilas anggota
Ibrahim Imran
Krishna Balagita
Rama Yaya Moektio
Iso Eddy Himawarso
Muhammad Abdu Elif Ritonga

Ada Band inggih punika salah satunggaling grup musik pop Indonesia. Ada band punika gadhah anggota inggih punika Suriandika Satjadibrata, Marshal Surya Rachman (Gitar), Donnie Sibarani (Vokal) lan Aditya Pratama. Ada Band misuwur kanthi tembang Masih, Langit Tujuh Bidadari lan Karena Wanita Ingin Dimengerti. Tembang-tembang punika wau gadhah téma katresnan, amargi saking punika Ada Band dados band Indonesia ingkang kalebet aliran melankolis.

Album ingkang dipundamel ing taun 1996, Ada Band gadhah anggota Ibrahim Imran (Baim) ing gitar lan vokal, Iso Edi A (Iso) ing keyboard lan backing vokal, Elif Ritonga (Eel) ing drum lan Krisna Bagita ing keyboard. Album kaping satunggalipun gadhah asma Seharusnya, dipundamel ing taun 1997. Sasampunipun album kaping kalih punika, Peradaban 2000 (2000), IsoIso lan EelEel medal saking anggota Ada Band. Album kaping tiga posisi drum inggih punika Rama Yaya Muktio. Kados punika Rama ingkang dados vokalis medal saking Ada Band ing wulan Desèmber 2001.


Karir[sunting | sunting sumber]

1995 - 1997 : Awal Kabentuk[sunting | sunting sumber]

Album Saking Ada Band[sunting | sunting sumber]

  1. Seharusnya (1997)
  2. Peradaban 2000 (2000)
  3. Tiara (2001)
  4. Metamorfhosis (2003)
  5. The Best of-Discography (2003)
  6. Heaven of Love (2004)
  7. Romantic Rhapsody (2006)
  8. Cinema Story (2007)
  9. Harmonius (2008) .[1]
  10. Mysteri of Musical (2010)[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.musik-corner.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ada_Band&oldid=882820"