Acciano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Acciano
Negara Flag of Italia Italia
Region Abruzzo
Provinsi Provinsi L'Aquila (AQ)
Walikutha
Area 3.234 km² (1,249 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 42°11′N, 13°44′E
Gentilic roccolani
Kodhe Telepon 0864
Kodhe Pos 67020
Frazioni Beffi, Roccapreturo, Succiano, San Lorenzo
Patron Santa Petronilla
 - Day 31 May
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Acciano in Italy

Acciano kuwi sawijining comune ing Provinsi L'Aquila ing region Abruzzo, Italia. Kutha cilik jaman abad tengahan iki dumunung ing lembah Subequana lan minangka bagéan saka Komunitas Gunung Sirentina. Jembar wewengkon 32,34 km2 lan cacahing pedunung 396 jiwa {2005).

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Acciano&oldid=813465"