ASIS

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

ASIS, cekakan saka Basa Inggris: The Australian Secret Intelligent Service iku badan pangumpul katrangan luar negeri Australia. Tugas ASIS yakuwi nglindhungi lan promosi kapentengan vital Australia liwat tindakan jasa intelijen miturut arahan pamaréntah.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ASIS&oldid=822871"