840-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 8 - Abad kaping 9 - Abad kaping 10
Dasawarsa: 820-an 830-an - 840-an - 850-an 860-an
Taun: 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849

Dasawarsa 840-an iku kaurut seka taun 840 nganti 849

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=840-an&oldid=810043"