830-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 8 - Abad kaping 9 - Abad kaping 10
Dasawarsa: 810-an 820-an - 830-an - 840-an 850-an
Taun: 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839

Dasawarsa 830-an iku kaurut seka taun 830 nganti 839

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=830-an&oldid=810041"