470-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 4 - Abad kaping 5 - Abad kaping 6
Dasawarsa: 450-an 460-an - 470-an - 480-an 490-an
Taun: 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479

Dasawarsa 470-an iku kaurut seka taun 470 nganti 479

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=470-an&oldid=809965"