420-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 4 - Abad kaping 5 - Abad kaping 6
Dasawarsa: 400-an 410-an - 420-an - 430-an 440-an
Taun: 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429

Dasawarsa 420-an iku kaurut seka taun 420 nganti 429

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=420-an&oldid=809957"