28 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2014 28 Februari punika, dinten ingkang kaping 59 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 28 Februari 2010 dhawah dinten Ngaat Pahing, 14 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas. Paarasan Lakuning Rembulan, Pancasuda Segara Wasésa, Kamarokam Nuju Pati, Watak Sasi, Anggara Kasih (sasi puniki boten anggadhahi dinten Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu, Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku Sinta, Lintang Sur, Padangon Dangu, Padéwan Kala, Dinten Dité (Ngaat), Paringkelan Tunglé, Pasaran Pahing, Lambang Dinten Singa. [1]

Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
27 Februari28 Februari1 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=28_Februari&oldid=803886"