20-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 1 SM - Abad kaping 1 - Abad kaping 2
Dasawarsa: 00-an 10-an - 20-an - 30-an 40-an
Taun: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Dasawarsa 20-an iku kaurut seka taun 20 nganti 29

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20-an&oldid=810142"