1 E10 m²

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kanggo mbiyantu mbandingaké Ukuran gedhé saka werna-werna daérah regional, daftar jembar antara 10.000 km² lan 100.000 km² bisa dipirsani ing ngisor iki.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_E10_m²&oldid=841505"