1550-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 15 - Abad kaping 16 - Abad kaping 17
Dasawarsa: 1530-an 1540-an - 1550-an - 1560-an 1570-an
Taun: 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559

Dasawarsa 1550-an iku kaurut seka taun 1550 nganti 1559

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1550-an&oldid=810086"