1478

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483
Dasawarsa: 1460-an  1470-an  1480-an
Abad: kaping-14  kaping-15  kaping-16
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1478 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

  • Miturut candra sengkala misuwur sing katulis ing Babad Tanah Jawi; "Sirna ilang kretaning bumi", keraton Majapait dibedhah déning para bala Demak.

Lair[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1478&oldid=808165"