1070-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 10 - Abad kaping 11 - Abad kaping 12
Dasawarsa: 1050-an 1060-an - 1070-an - 1080-an 1090-an
Taun: 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079

Dasawarsa 1070-an iku kaurut seka taun 1070 nganti 1079

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1070-an&oldid=810138"